Wet Werk & Zekerheid

Wet Werk & Zekerheid

Vanaf 2015 zal de Wet Werk & Zekerheid de regels rondom flexcontracten en ontslag ingrijpend veranderen. Dit kan een enorme  impact hebben op de wijze waarop werkgevers met arbeidscontracten en ontslag  zullen omgaan.

Wijzigingen

een proeftijd bij een contract van een half jaar of korter wordt verboden en ook gaat per 1 juli 2015 de maximumtermijn waarin u drie bepaalde tijdscontracten mag geven terug van 3 naar 2 jaar. Ook zijn de risico’s voor een onderneming bij ziekte van het personeel groot, doordat een werknemer gedurende de eerste twee ziekte jaren niet kan worden ontslagen, tenzij er sprake is van een tijdelijk contract. Via deze link vindt u meer informatie over de wetswijziging.

Beperk administratieve rompslomp, kies voor payrolling!

Voor uw bedrijf brengen deze veranderingen extra administratief werk met zich mee. De tijd die u hieraan spendeert, kunt u beter gebruiken om  uw onderneming te runnen. Payrolling wordt hierdoor steeds interessanter! Wij worden in dit geval juridisch werkgever van uw medewerker(s). Wij dragen zorg voor de salarisbetalingen en alle overige werkgeversverplichtingen. Van alle risico’s zoals ziekteverzuim en ontslagrecht bent u gevrijwaard.

5,5 jaar flexibel verlonen!

Wij kunnen doordat wij de NBBU-cao hanteren voor 5,5 jaar flexibel verlonen. Zo kunt u met uw onderneming flexibel blijven en uw personeel flexibel inzetten!

Wilt u meer informatie over payrollen en bent u benieuwd naar wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte bij ons aan.

Delen via
Terug Terug naar overzicht