Uitgelicht: Payrolling in de taxibranche

Uitgelicht: Payrolling in de taxibranche

In de taxibranche wordt het steeds moeilijker om het hoofd boven water te houden. Het gaat hier om een competitieve branche, waarin aanbieders zoals Uber en Drive Ugo er met stunttarieven voor zorgen dat u als ondernemer geen steek mag laten vallen en dat u eigenlijk nauwelijks tijd heeft voor de administratieve rompslomp van uw personeelsadministratie.

Payrolling biedt de uitkomst!

Het is lastig om uw medewerkers een contract te bieden, omdat u geen zekerheid heeft omtrent de zakelijke ontwikkelingen in de toekomst. Janssen Payroll Services biedt u de oplossing. Wij kunnen, omdat wij de NBBU-CAO hanteren, maar liefst 5,5 jaar flexibel verlonen!

Wat betekent payrolling precies?

Bij payrolling besteedt u het juridisch werkgeverschap uit aan ons. Wij verzorgen de salarisadministratie en worden onder andere verantwoordelijk voor het ziekterisico. Op de werkvloer verandert er niks. Het enige wat voor uw medewerkers verandert, is dat zij een loonstrook ontvangen met een andere bedrijfsnaam. De werving en selectie van uw personeel houdt u zelf in de hand. Ook betaalt u alleen voor het aantal daadwerkelijk gewerkte uren van uw medewerkers. Is er geen werk? Dan zet u uw personeel niet in en hoeft er niet te worden betaald.

Contact

Neem voor vragen gerust contact op met een van onze specialisten. Zij staan u graag te woord en helpen u graag verder. U kunt ook makkelijk en snel een vrijblijvende offerte bij ons op vragen.

Delen via
Terug Terug naar overzicht