Uitgelicht: Payrolling in de Horeca

Uitgelicht: Payrolling in de Horeca

De horeca is een branche waarbinnen sprake is van onregelmatige werktijden. De drukte binnen deze branche zal mede afhankelijk zijn van de weersomstandigheden. Is het terrasweer? Zijn er festiviteiten gaande in de stad? Het is binnen de horeca-branche noodzakelijk om snel te kunnen inspelen op de wisselende drukte. Heeft u in deze situatie weleens aan payrolling gedacht?

Geen financieel risico!

U betaalt alleen voor de uren dat uw personeel daadwerkelijk werkzaam is! U loopt verder geen financieel risico en hoeft uw personeel geen contract te bieden. Wij kunnen 5,5 jaar flexibel verlonen! Wij verlonen conform de voor u geldende CAO. In uw geval is de kans groot dat dit de ‘CAO Horeca’ betreft. Wij hebben alle processen zorgvuldig ingericht en bieden u de garantie dat uw personeel bij ons in goede handen is! 

Vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van deze informatie, dan kunt u contact met ons opnemen via de contactinformatie die u op deze pagina treft. Onze payroll-specialisten zitten voor u klaar en nemen eventuele onduidelijkheden graag bij u weg! Kent u onze FAQ al? Hierin staan de meest gestelde vragen omtrent payrolling, voorzien van de bijbehorende antwoorden.

Delen via
Terug Terug naar overzicht