Payrolling interessant voor u?

Payrolling interessant voor u?

Kent u dat gevoel? U bent een ondernemer in hart en nieren met de drang om te scoren. U wilt bezig zijn met uw corebusiness: omzet genereren! Uw personeel is de belangrijkste voorwaarde voor succes, maar het kost veel tijd om alles te regelen m.b.t. het contractbeheer, de uitbetalingen van het salaris, het bijhouden van verlofkaarten en het afdragen van premies en belastingen.

Payrolling? De oplossing!

Heeft u weleens aan payrolling gedacht? Steeds meer werkgevers kiezen voor het gemak van deze dienstverlening. Het aantal personen dat via deze constructie ingezet wordt, stijgt nog dagelijks. Payrolling lijkt daarmee ‘het nieuwe uitzenden’ te worden.

Wij zijn specialist binnen ons vakgebied en hebben in de afgelopen jaren aan diverse uiteenlopende bedrijven in Nederland onze diensten verleend tegen zéér aantrekkelijke tarieven. Of uw bedrijf nou in Groningen, Gelderland of Limburg gevestigd is, wij doen graag zaken met u! Wij kunnen payrollen in nagenoeg elke branche en zetten graag alle mogelijkheden voor u uiteen!

Bekijk hier onze verschillende branche-pagina's: Horeca, Onderwijs, Zorg, Beveiliging, Taxi, Retail, Kapper, Callcenter, Detailhandel, Kinderopvang.

Staat uw branche er niet tussen? Geen nood! Neem contact met ons op via onderstaande button en wij vertellen u tijdens een telefoongesprek meer over de mogelijkheden in uw branche!

Vraag adviesgesprek aan

Delen via
Terug Terug naar overzicht