Payrolling in de zorg

Payrolling in de zorg

De zorgbranche richt zich op de zorg en het welzijn van patiënten, waarbij het inzetten van tijdelijke medewerkers veel werk en risico met zich mee brengt. Wilt u zich meer concentreren op de zorg en welzijn van uw patiënten en daarbij geen verantwoording voor de werkgeversrisico’s dragen? Dan bieden wij als payroll bedrijf de oplossing! Draag uw administratieve rompslomp en werkgeversrisico’s aan ons over, zodat u zich bezig kunt houden met uw corebusiness.

Gemak, flexibiliteit en besparing!

Wij nemen u alle administratieve rompslomp uit handen en geven u een professioneel aanspreekpunt voor al uw financiële vraagstukken en vragen met betrekking tot flexibele arbeid in de zorgsector. In tegenstelling tot ABU-leden kunnen wij maar liefst 5,5 jaar uw zorgpersoneel flexibel verlonen. De werving & selectie van uw personeel houdt u zelf in de hand. U betaalt alleen nog voor de daadwerkelijk gewerkte uren.

Vragen over payrolling?

Heeft u vragen naar aanleiding van deze informatie? Dan staat een van onze specialisten u graag te woord om deze vragen te beantwoorden.

Stel hier uw vraag Offerte aanvragen

Delen via
Terug Terug naar overzicht