Payrolling in de kinderopvang

Payrolling in de kinderopvang

Runt u een bedrijf in de kinderopvang? Dan kunnen wij wellicht iets voor u betekenen met betrekking tot payrolling van uw personeel! De kinderopvang is een branche waarbinnen sprake is van een dynamische omgeving. Bezuinigingen, een wisselende instroom van kinderen, de nieuwe wet- en regelgeving en vakanties zijn situaties die vragen om een juiste voorziening / aanpassing.

Payrolling: U de lusten, wij de lasten!

Er zijn steeds meer gezinnen waarvan beide ouders werken, waardoor de kinderopvangbehoefte groter wordt en er meer vraag is naar de juiste hoeveelheid beschikbaar en vakbekwaam personeel. Dit vraagt om flexibiliteit. Deze flexibiliteit kunnen wij u bieden! Bij payrolling besteedt u het formele werkgeverschap uit aan ons. Daarmee worden wij juridisch werkgever van uw medewerkers. Wij verzorgen de salarisadministratie en alle overige werkgeversverplichtingen. Van alle risico's zoals ziekteverzuim en ontslagrecht bent u gevrijwaard.

Wat verandert er op de werkvloer? Helemaal niks!

Op de werkvloer verandert er niks! U verzorgt zelf de werving en meldt uw personeel bij ons aan. Wij zorgen voor de arbeidsovereenkomst en u kunt uw personeel maar liefst 5,5 jaar flexibel verlonen, dit in tegenstelling tot de 2 jaar die u zelf kunt bieden aan tijdelijke contracten!

Heeft u vragen? Dan staat een van onze specialisten u graag te woord!

Stel hier uw vraag Offerte aanvragen

Delen via
Terug Terug naar overzicht