Payrolling in de Hoveniersbranche

Payrolling in de Hoveniersbranche

Bent u actief in de hoveniersbranche en op zoek naar flexibiliteit in uw personeelsbestand? Wilt u uitsluitend betalen voor daadwerkelijk gewerkte uren en niet bij ziekte en vakantie? Wellicht zijn wij dan de juiste partij om zaken mee te doen! Wij zijn een payroll-organisatie, gevestigd in Doetinchem en actief in het hele land. Wij kunnen payrollen in nagenoeg iedere branche en komen graag met u in contact om te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen!

Geen risico's bij payrolling!

U betaalt alleen voor de uren waarop uw personeel daadwerkelijk werkzaam is! U loopt verder geen financieel risico en hoeft uw personeel geen contract te bieden. Wij kunnen 5,5 jaar flexibel verlonen! Wij verlonen conform de voor u geldende CAO. Wij hebben alle processen zorgvuldig ingericht en bieden u de garantie dat uw personeel bij ons in goede handen is! 

Vragen over payrolling?

Heeft u vragen naar aanleiding van deze informatie? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op, via support@janssenpayrollservices, of 0314-374948. Daarnaast kunt u via onderstaande button een, uiteraard geheel vrijblijvende, offerte aanvragen.

Vraag offerte aan

Delen via
Terug Terug naar overzicht