Payrolling in de Horeca

Payrolling in de Horeca

De vakantieperiode breekt weer aan. Hopelijk gaat dit gepaard met schitterend weer en stijgende omzetcijfers in de horeca. In deze branche is er vaak sprake van wisselende werktijden. Er spelen meerdere omgevingsfactoren een rol om de personeelsbehoefte te bepalen. Het is binnen de horeca-branche noodzakelijk om snel te kunnen inspelen op de wisselende drukte. Heeft u in deze situatie weleens aan payrolling gedacht?

Geen risico's bij payrolling!

U betaalt alleen voor de uren dat uw personeel daadwerkelijk werkzaam is! U loopt verder geen financieel risico en hoeft uw personeel geen contract te bieden. Wij kunnen 5,5 jaar flexibel verlonen! Wij verlonen conform de voor u geldende CAO. Wij hebben alle processen zorgvuldig ingericht en bieden u de garantie dat uw personeel bij ons in goede handen is! 

Vragen over payrolling?

Heeft u vragen naar aanleiding van deze informatie? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op, via support@janssenpayrollservices, of 0314-374948. Daarnaast kunt u via onderstaande button een, uiteraard geheel vrijblijvende, offerte aanvragen.

Vraag offerte aan

Delen via
Terug Terug naar overzicht