Payrolling in de beveiliging

Payrolling in de beveiliging

De vraag naar de beveiliging van personen, bedrijven en terreinen varieert erg. U wilt overbezetting voorkomen, maar uw personeel ook kunnen inzetten wanneer dit wél nodig is. De administratie hiervan zorgt voor veel rompslomp. De tijd en moeite die dit kost, kan beter worden besteed aan de corebusiness van uw onderneming!

De oplossing: payroll uw beveiligingsmedewerkers!

Wij kunnen maar liefst 5,5 jaar flexibel payrollen, omdat de NBBU-CAO gehanteerd wordt. U betaalt alleen wanneer uw personeel daadwerkelijk werkt. Hierdoor vermijdt u financiële risico’s. Wij verzorgen voor u de salarisadministratie en worden de juridisch werkgever van uw medewekers. Voor uw medewerkers zal er verder niets veranderen, behalve de naam op de salarisstrook. Met Janssen Payroll Services kunt u erop vertrouwen een betrouwbare partner gevonden te hebben, welke zorg draagt voor een juiste uitbetaling aan uw medewerkers.

Neem voor vragen gerust contact op met een van onze specialisten. Zij staan u graag te woord om u verder te helpen. Daarnaast kunt u makkelijk en snel offerte bij ons opvragen via onderstaande button!

Vraag offerte aan

Delen via
Terug Terug naar overzicht