Interne uitbreiding!

Interne uitbreiding!

Janssen Interim Services & Janssen Payroll Services groeien gestaag. Hier zijn wij blij mee en uiteraard erg trots op! Om goed te kunnen inspelen op de positieve ontwikkelingen in de markt, zijn wij voor beide teams op zoek naar uitbreiding.

Bij de Janssen Groep in Doetinchem werken momenteel 14 medewerkers. Daarnaast leiden wij intern in grote mate stagiaires op om ze klaar te stomen voor de arbeidsmarkt. Dit gaat bijvoorbeeld om Junior Accountmanagers en directiesecretaresses in spé. Bekijk hier onze actuele stage-vacatures:

Stage Secretarieel (BackOffice)

Stage Secretarieel (FrontOffice)

Een goede begeleiding en gedegen inwerktraject zijn van essentieel belang binnen onze organisatie. Dit is dan ook iets waar je als nieuwkomer op kunt rekenen. Alleen als dit traject in orde is, zal je op den duur het beste uit jezelf én uit de organisatie kunnen halen.

Ben jij op zoek naar een baan waar geen dag hetzelfde is? Zoek je een functie bij een no-nonsense organisatie waarin jij jouw commerciële, administratieve en creatieve capaciteiten tot uiting kunt brengen? Dan ben jij misschien wel een van de personen die wij binnen ons team zouden willen verwelkomen!

Bekijk hier onze actuele interne vacatures:

Assistent Vestigingsmanager

Salesmedewerker Payroll

Junior Intercedent

Bekijk hier onze websites:
www.jansseninterimservices.nl
www.janssenpayrollservices.nl

Delen via
Terug Terug naar overzicht