Het einde van 2014 nadert!

Het einde van 2014 nadert!

Het einde van het jaar nadert. Het jaar waarin wij Janssen Payroll Services op de kaart hebben gezet. Sinds de lancering van onze website, op 29 augustus van dit jaar, stromen de offerte-aanvragen bij ons binnen. We merken dat ondernemers in toenemende mate op zoek zijn naar flexibiliteit in hun personeelsbestand. De economische ontwikkelingen in de toekomst zijn lastig in te schatten. Hoe gaat het over een half jaar met de onderneming? Mocht u zichzelf deze vraag stellen, dan is het wellicht het overwegen waard om eens na te denken over payrolling.

Uitbesteden juridisch werkgeverschap

Bij payrolling besteedt u het juridisch werkgeverschap uit aan ons, waardoor u gevrijwaard bent van alle werkgeversrisico's en meer tijd overhoudt om zich bezig te houden met uw corebusiness; het runnen van uw bedrijf! Bekijk hier de voordelen.

Payrolling, niet branche specifiek

Wij merken dat met name ondernemers in de horeca-, taxi-, beveiligings, en callcenterbranche benieuwd zijn naar wat payrolling aan de 'groei' van een onderneming kan bijdragen. Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden? Neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op!

Bedankt voor het vertrouwen!

Wij willen u bedanken voor het vertrouwen in onze dienstverlening en hopen in het komende jaar veel nieuwe klanten te mogen verwelkomen! Een hele fijne jaarwisseling en goede zaken voor 2015 gewenst!

Met vriendelijke groet,
Het team van Janssen Payroll Services!

Delen via
Terug Terug naar overzicht